A fideszes Becsó Zsoltnak közös cége van egy többszörös trafiknyertes családdal

POLITIKA
2016 március 09., 11:46
comments 177

A mindig megdöbbentő Nógrád megyei fideszes képviselőről, Becsó Zsoltról az Átlátszó írta meg, hogy az új vagyonnyilatkozatában egy új céget, az Ublot Kft.-t is feltüntette, aminek 50 százalékban ő a tulajdonosa, a másik két tulaj pedig Molnárné Szandai Edit és Molnár Arnold.

A Molnár családra pedig igazi trafikeső hullott.

Molnár Arnold nem nyert trafikkoncessziót, de csak Salgótarjánban a családjához köthető a 19 koncesszióból 12 is:

  1. Molnárné Szandai Editnek van 3 trafikja is.
  2. Molnár Arnold édesanyjának, Molnár Lajosnénak is van 3.
  3. Molnár Andor egyik lányának, Molnár Melaninak is van 1 trafikja.
  4. A másik lányának, Deán Ramónának meg 2.
  5. Susán Ádám, az egyik lánya barátja is hozzájutott 3 trafikhoz.

Sőt, a környékbeli településeken is vannak Molnár-féle trafikok: Deán Ramóna még kettőt üzemeltet Bátonyterenyén, Molnár Melani egyet Bátonyterenyén és egyet Mátranovákon, míg Susán Ádám egyet Mátraterenyén.

photo_camera Fotó: Becsó Zsolt / Facebook

Az Ublot Kft.-be tavaly december 9-én szállt be Becsó Zsolt, és másnap az addig főtevékenységként gyógyszer-kiskereskedelemmel foglalkozó cég főtevékenységként hirtelen a saját tulajdonú ingatlan adásvételére váltott.

További részletek az Átlátszón olvashatók.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.