A nap játéka: Legyél kopasz, és védd meg a választási iroda blokkológépét!

játék
2016 március 10., 12:57
comments 123

Csodálatos játékkal reagált a népszavazásos-kopaszos-nyakós balhéra Bence: a Népszavazás Szimulátorban a blokkológépet körbeálló kopaszokkal kell megvédeni a választások tisztaságát és a demokratikus berendezkedést.

photo_camera

A grafika viszonylag absztrakt, én kicsit hiányoltam a tarkókról a redőket, illetve el tudtam volna képzelni egy bónusz Erdősinét, viszont van Normál mód és Habony mód is, bár az utóbbi nekem ki van szürkítve, illetve odáig még nem jutottam el. A játék amúgy elsőre elég nehéz, de bele lehet jönni. Miért, ki mondta, hogy könnyű kopasznak lenni? 

photo_camera

Pluginnel innen játszató

Chrome-mal, illetve plugin nélkül pedig itt.

Aki támogatná a készítőt, itt teheti meg.

Jó kopaszkodást, rekordok jöhetnek kommentben!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.