Akkora fenyegetést jelent Magyarországon a migránsválság, hogy még a magyar nagykövetségek védelmére is elkölt ~3 milliárdot a kormány

POLITIKA
2016 március 10., 10:23
comments 89

Akkora veszélynek értékeli a Magyarországra irányuló tömeges migrációt a kormány, hogy miután saját törvényi előírásait is figyelmen kívül hagyva válsághelyzetet rendelt el, külön rendeletben, az 1115/2016 (III. 9.) számúban

2,85 milliárd forintot elkülönített a magyar külképviseletek védelmére.

A magyar külképviseletekére, vagyis nem más országok magyarországi külképviseleteit fogják jobban védeni a Magyarországot olyan nagyon fenyegető tömeges bevándorlástól, hanem Magyarország külképviseleteit, tehát a más országokban, vagyis nem itt, a veszélytől veszélyeztetett veszélyben levő országban levő épületek védelmére költ most majd hárommilliárdot az ország.

Hogy félreértés ne essen, idézném a rendeletet:

"A Kormány egyetért azzal, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium [...] összefüggésben a kialakult és vélhetően hosszabb távon fennálló tömeges migrációs helyzettel, romló közbiztonsági és terrofenyegetettségi kockázatokkal a külképviseletei biztonságát megerősítse."

Felelős: Szijjártó Péter.

Határidő: azonnal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.