Friss Hús 3.0 Klasszikusok - Viadal

Ajánló
2016 március 10., 14:36

Március végén negyedszer is visszatér a Daazo rövidfilm fesztiválja, a Friss Hús. Öt napon keresztül szép számban lehet majd nézni a magyar és nemzetközi rövidfilmeket a Toldi moziban, de mielőtt belevágnánk a frissekbe, van néhány film a tavalyi válogatásból, ami a laikusoknak is meghozhatja a kedvét a mozizáshoz. Elsőként itt egy fordulatos thriller: izgalmas sztori, jó csajok, semmi nehezen emészthető drámázás.

Szeiler Péter Viadal című kisfilmje két szálon futó hazautak történetét meséli el. Mindkét harc pattanásig feszült – az a kérdés, melyik robban elsőként, és hogy kiből lesz áldozat az este végére. A film operatőre Rév Marcell, a főszerepben Huzella Júlia, Fekete Ernő, Zsigmond Emőke és Tasnádi Bence látható.

link Forrás

Sok jó kisfilm jön még ám, de errefelé visszanézhetőek a tavalyi klasszikusok is!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.