A Blikk szerint Mexikóba utazott a 30 milliós csalással gyanúsított Galambos Lagzi Lajcsi

bűnügy
2016 március 14., 06:53
comments 125

A Blikk egyik olvasója fotózta le az előzetesből nemrég kiengedett zenészt az amerikai Newark reptéren, ahol a mexikói járatra várt a családjával együtt. A lap úgy tudja, hogy Galambos nem jelentette be a hatóságoknak, hogy Mexikóba utazik. Az útról nem tudott a trombitás ügyvédje sem, de szerinte nincs semmilyen korlátozó intézkedés nincs Galambossal szemben, "ha akar, még az űrbe is felrepülhet".

photo_camera

Az illegális áram-, gáz-, és vízelvezetéssel gyanúsított énekest 30 milliós károkozással vádolják, négy hónapot volt előzetesben. A vádakat nem ejtették sem Galambos Lajossal, sem feleségével szemben. A Borsnak Galambos nemrégiben arról beszélt, hogy az őt ért megrázkódtatások miatt évekre külföldre költözne, gyerekei is külföldre járhatnának gimnáziumba. 

Az is lehet, hogy csak nyaralnak, mindenesetre Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.