Vanczák: Mikor megtudtam, hogy nem számítanak rám, nem tudtam megszólalni

sport
2016 március 16., 08:41
comments 54

Nem hívta be a Magyarország–Horvátország Eb-felkészülési mérkőzés keretébe, így az Európa Bajnokságra utazók közé sem Vanczák Vilmost a szövetségi kapitány. Bernd Storck megköszönte eddig munkájukat, de 

"a hosszabb távú felkészülést szem előtt tartva fiatal játékosoknak szeretnék inkább lehetőséget adni,"

nyilatkozta a Nemzeti Sportnak. Vanczák a lapnak elmondta, hogy teljesen letaglózta a hír, mert komoly célja volt, hogy ott legyen az EB-n. 

"Amikor azonban Bernd Storck felhívott, és közölte, nem számít rám a jövőben, nem tudtam megszólalni.”

Vanczák Vilmos sétál le a pályáról a 2013. szeptemberi vesztes  (0-3) román-magyar után. MTI Fotó: Illés Tibor
photo_camera Vanczák Vilmos sétál le a pályáról a 2013. szeptemberi vesztes (0-3) román-magyar után. MTI Fotó: Illés Tibor

A svájci Sion védője hozzátette, hogy 

"másképp képzeltem el a búcsút, de Bernd Storck így határozott, el kell fogadnom. Persze nehéz, különösen, mert tényleg azért harcoltam naponta a klubomban, hogy a játéklehetőséget megkapva esélyem legyen a válogatott behívójára. Hát ez most nem volt elég.”

(NemzetiSport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.