A szakmai testület 9-0 arányban Őze Áron ellen szavazott, mégis ő lett a Bartók kamaraszínház új igazgatója

színház
2016 március 17., 12:34

A Castellum azt írja, hogy dunaújvárosi Bartók kamaraszínház élére botrányos körülmények között került új igazgató.

Az igazgatói pozíciójára jelentkezőket minősítő kilenc tagú szakmai testület ugyanis korábban 9-0 arányban az eddigi vezető, Borsós Beáta pályázatát javasolta befutónak, a másik jelölt, Őze Áron pedig egyetlen szavazatot sem kapott.

Ezután ki lett az igazgató? Ő:

Őze Áron (Fotó: Takkk / Wikipedia)
photo_camera Őze Áron az apja emlékművénél (Fotó: Takkk / Wikipedia)

A közgyűlés döntött így, amiben az a vicc, hogy most két olyan ember (Sztankovics László és humán ügyekért felelős alpolgármester, Gombos István) is Őze Áronra szavazott, aki korábban a szakmai testület tagjaként még Borsós Beátát támogatta. (Castellum)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.