Az Együtt feljelenti a földjével trükköző fideszes képviselőt

POLITIKA
2016 március 17., 09:46

Az Együtt szerint csalás és színlelt szerződés gyanúja is felvetődik Vigh László fideszes képviselő felsőrajki földvásárlásának ügyében, ezért a párt feljelentést tesz az ügyben.

Mint kiderült, a Felsőrajkot korábban 20 évig vezető Vigh László fideszes országgyűlési képviselő és családja óriási üzletet között három lépésben:

  1. Eladta a földjeit az önkormányzatnak.
  2. Az önkormányzat EU-s pénzből rendbe tette őket.
  3. Nyomott áron visszavásárolhatott mindent.
photo_camera Vigh László csirkékkel (Fotó: Vigh László / Facebook)

Az Együtt szerint egyértelműnek tűnik, hogy a fideszes politikus kizárólag az uniós támogatás miatt adta el, majd vásárolta vissza papíron ezeket a földterületeket.

A Vigh család annak idején 100 forintért adta el a területet az önkormányzatnak, amit 5000-ért vettek vissza.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.