Nézőpont Intézet: Pukliék igazi célja, hogy a kormány változtasson a menekültpolitikán

Az elemzőközpont, amelyik legutóbb kihozta, hogy a köztévé és a TV2 a legkiegyensúlyozottabb tévécsatornák, még nagyobbat dobott:

elemzőjük megállapította, hogy "egyértelművé vált, hogy a szlogenek szintjén a pedagógusokért és a diákokért kiálló csoportoknak sokkal több a követelésük: változtasson a kormány a bevándorlás-politikáján, legyen megengedőbb az illegális bevándorlókkal."

Deák Dániel elemző szerint ez abból következik, hogy "március 15-én, a felfokozott hangulatban elszólták magukat a Pukli István mögött álló mozgalmárok", Törley Katalin tüntető ugyanis a migránskérdéshez hasonlította az oktatáspolitikát.

"A migránskérdés is nagyon ebbe beleilleszthető problematika. Tehát hogy valamiféle olyan gőggel és olyan kivagyisággal közelítik meg azokat az embereket, akik ebben az országban élnek, vagy valamilyen módon ide kerülnek, ami elfogadhatatlan a számunkra.” Ezt mondta Törley az ATV-ben, a Nézőpont Intézet pedig ebből vezette le, hogy mi Pukliék igazi célja.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.