Pukli is válaszolt a miniszterelnöknek

POLITIKA
2016 március 17., 05:47
comments 154

A szakszervezet után Pukli István, a Teleki Balnka Gimnázium igazgatója, a tanártüntetések legismertebb figurája is válaszolt a miniszterelnöknek, akik tegnap kb. azt mondta a pedagógusok március 15-én megfogalmazott követeléséről, hogy azt hitte csak viccelnek.

"Az, hogy a miniszterelnök viccesnek tartja a szavaimat (...) megerősít abban a véleményemben, hogy a kormánynak továbbra sincs stratégiája az oktatásról, nem tudnak mit válaszolni a tanárok jogos felvetéseire, nincs semmilyen elképzelésük arról, hogy ebben a helyzetben mit kellene tenniük. Ezért ütik el "tréfálkozással", félvállról vevéssel, lenéző gesztusokkal a tanárok, a szülők és a diákok komoly problémáit. Titokban talán arra számítanak, hogy az egész csak egy rossz álom, és amikor felébrednek, minden ugyanúgy lesz, mint annak előtte. De a valódi ébredésük fájdalmas lesz."

Többek között ezt mondta a Népszabadságnak Pukli István.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.