Ismerjék meg Sanyit, az Örs vezér téren január óta egyre csak növekvő lyukat

ÉLET
2016 március 19., 10:41
comments 121

"Már kb. január óta tátong egy nagy kráter a budapesti Örs vezér téren, a 44-es busz megállója előtt közvetlenül" - írta levelében olvasónk, Zsolt, aki február 15. óta fotókkal is dokumetálja az időközben szívéhez nőtt és Sanyi névre keresztelt lyuk szép gyarapodását.

Sanyi a lyuk, egy vasbeton fedél, és Laci, a műanyag oszlop mindennapi története.

Posted by Zsolt Boda on Saturday, February 20, 2016

Sanyi egyelőre nem nagyétkű, csak egy döglött galambot és a veszélyre figyelmeztető, slendriánul belehányt jelzőpóznát - Lacit - nyelte el eddig, emberáldozatot eddig nem követelt.

photo_camera Sanyi felfalta Lacit. Fotó: Zsolt

De ha ilyen szép ütemesen gyarapszik tovább, lassan turistalátványossággá érhet. Ünnepeljük hát együtt Sanyit, a tátongó űrt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt