A Fidesz vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Juhász Péterrel szemben

politika
2016 március 21., 16:34
comments 179

A Fidesz Budapesti Választmányának Elnöksége hétfőn beadta vagyonnyilatkozat-tételi eljárási kezdeményezését Juhász Péterrel szemben Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzatánál. 

"Juhász Péternek a zavaros mentegetőzés helyett tisztáznia kell, hogyan tudja bevallott jövedelméből luxus életkörülményeit finanszírozni. Miből él? Kik finanszírozzák életmódját? Kitől és mennyi adományt kap? Miért titkolta el ezeket vagyonnyilatkozatából?"

- írják a párt közleményében. Erről tervezett már vasárnap sajtótájékoztatót tartani a fideszes-kdnp-s Hollik István is, de amikor Juhász Péter megjelent a helyszínen, inkább kiviharzott a teremből

Az elmúlt napokban a fideszes pártsajtó, élén a frissen felzabált Tv2-vel óriási hadjáratot indított az Együtt politikusa ellen. Biztos csak véletlen, de ez rögtön azután történt, hogy Juhász elkezdte feszegetni, hogy mi köze lehet Orbán Viktornak a hatvanpusztai uradalomhoz. Az ezzel kapcsolatos kérdéseinkre hétfőn Orbán sem kívánt válaszolni

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt