link Forrás

Orbán Viktor elmenekült a birtokról szóló kérdéseink elől

video
2016 március 21., 13:02
comments 505
  • A miniszterelnöknek meg kellene magyaráznia, mi köze van a birtokhoz, amihez feltűnően sok szál köti - erre jutottunk hatvanpusztai videóriportunkban.
  • Hétfőn a parlamentben kérdeztük Orbánt arról, ő használja-e az uradalmat, amihez feltűnően sok szál köti.
  • És hallottunk arról is, hogy a birtokon (amit hivatalosan Mészáros Lőrinc bérel) magas rangú politikusok összejövetelét tartották korábban. Bár több forrás is beszélt erről, azt nem tudjuk pontosan, ez formális kormányülés, vagy informális összejövetel volt, hivatalosan pedig még nem erősítették meg. Ezért úgy gondoltuk, a legilletékesebbtől kérdezzük meg.
  • Botos Tamás - Plankó Gergő - Tamás Bence Gáspár

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.