Lajcsi egy jó ideig még nem akar hazajönni Mexikóból

zene
2016 március 23., 05:02
comments 179

A Mexikóban lazuló zenész a Blikknek azt mondta, hogy nincs szökésben, mivel nincs ellene érvényben elfogatóparancs, de nem is egyszerű turistának tekinti magát. Azt még nem tudja, hogy mikor fognak hazajönni: „nagyon jó itt nekünk, és ahol az embernek jó, ott szívesen marad. El fogjuk dönteni.

Azzal azért ő is tisztában van, hogy a rendőrök újabb házkutatást tartottak az érdi birtokán. Beismerte, hogy ennek is köze van ahhoz, hogy Mexikóba utaztak. Egyébként Mexikóval nincs kiadatási egyezménye Magyarországnak. 

„Kicsit úgy érezzük, mintha az egész nem szólna másról, mint hogy fenntartsák bennünk a félelmet és a létbizonytalanságot. Talán ezért is esem most is át egy gyógykezelésen.”

- értékelte a helyzetet Lajcsi.

 Lajcsi elmondta, hogy most megpróbálja bepótolni azt a 125 napot, ami a börtön miatt kimaradt neki: repülgetnek, Kuba partjai felé vitorláznak, bringázgatnak a családdal, de elmondása szerint vannak üzleti tárgyalásai is. Ételkiegészítőket akar külföldön forgalmazni. Azt ígérte, hogy a róla szóló könyv már a jövő hónapban meg fog jelenni. a jövő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.