A Corvinus nem alkalmazza többet Juhász-interjút készítő TV2-s riportert

POLITIKA
2016 március 24., 16:36

Nem indítja újra a kurzust, így 

nem tervezi Kunfalvi Nóra megbízását a tárgy oktatására

a Corvinus Egyetem, írja az Átlátszó Oktatás. A TV2 riportere  a 2015-2016-os tanév őszi félévében a Budapesti Corvinus Egyetem Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézetében tartott kurzust „Az oknyomozó-tényfeltáró újságírás” címmel. Korábban ezt Wisinger István oktatta, akitől pénzhiányra hivatkozva váltak meg. Az egyetem ezután Kunfalvit bízta meg a tárgy vezetésével, de a kurzus adatlapján csak az oktató nevét változtatták meg, a tematika és az olvasmánylista változatlan maradt. 

Múlt péntek óta tart a botrány Juhász Péter és a TV2 között, miután a csatorna hírműsorában, a Tényekben megjelent egy riport az Együtt politikusának vagyoni helyzetéről. Juhász kiposztolta a vele készült interjút vágatlanul is, aminek végén már személyeskedésig durvul a beszélgetés. A riporter, Kunfalvi Nóra azt sugallja, hogy Juhász "kendermagtermesztésből" egészíti ki a fizetését és fizeti a lakbérét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.