Vágó István most Andy Vajna barátja is lehetne, de elkövetett egy súlyos hibát

2016 március 26., szombat 13:13
367

Tökéletes szombat délutáni olvasmánynak való interjút készített Vágó Istvánnal a Blikk. Kiderült belőle, hogy Vágó István azért posztolgat olyan bátrakat a Facebookjára, mert már csak a nyugdíját vehetik el tőle, és hogy a kormányváltás óta nincsen semmilyen meghívása, a tartalékaiból él. 

"Blikk: Milyen egy átlagos napja? 

Vágó: Nem alszom sokat, kivéve, ha előző este éjfélig zenélünk a barátaimmal – akik igényes borfogyasztók is egyben, természetesen velem együtt. Ilyenkor persze tovább alszom, de az első kávé-cigi után akkor is odaülök a számítógép elé, és elolvasom a híreket, amitől jól felcseszem az agyamat, és elkezdek posztolgatni a közösségi oldalamra, de szemben néhány más politikustársammal válaszolok is a megjegyzésekre"

http://mirtilllll.tumblr.com/post/126983817097/mert-este-olcsó-bort-iszunk-reggel-meg

"Blikk: Ismeri személyesen Andy Vajnát, a TV2 új tulajdonosát? 

Vágó: Még évekkel ezelőtt találkoztam vele egy fogadáson. Imádom a különleges karórákat, és kíváncsi voltam, egy hollywoodi producer milyet viselhet. Meg is mutatta, és csodálkozva állapítottam meg, hogy egy műanyag vacak óra volt rajta. Legközelebb, amikor összefutottunk, már ő maga mutatta meg, és az is egy fröccsöntött vásári karóra volt. 

Aztán elkövettem egy hibát, megkérdeztem tőle: miért barátkozik Orbánnal? Azóta nem beszéltünk."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt