Vágó István most Andy Vajna barátja is lehetne, de elkövetett egy súlyos hibát

bulvár
2016 március 26., 13:13
comments 329

Tökéletes szombat délutáni olvasmánynak való interjút készített Vágó Istvánnal a Blikk. Kiderült belőle, hogy Vágó István azért posztolgat olyan bátrakat a Facebookjára, mert már csak a nyugdíját vehetik el tőle, és hogy a kormányváltás óta nincsen semmilyen meghívása, a tartalékaiból él.

"Blikk: Milyen egy átlagos napja?

Vágó: Nem alszom sokat, kivéve, ha előző este éjfélig zenélünk a barátaimmal – akik igényes borfogyasztók is egyben, természetesen velem együtt. Ilyenkor persze tovább alszom, de az első kávé-cigi után akkor is odaülök a számítógép elé, és elolvasom a híreket, amitől jól felcseszem az agyamat, és elkezdek posztolgatni a közösségi oldalamra, de szemben néhány más politikustársammal válaszolok is a megjegyzésekre"

"Blikk: Ismeri személyesen Andy Vajnát, a TV2 új tulajdonosát?

Vágó: Még évekkel ezelőtt találkoztam vele egy fogadáson. Imádom a különleges karórákat, és kíváncsi voltam, egy hollywoodi producer milyet viselhet. Meg is mutatta, és csodálkozva állapítottam meg, hogy egy műanyag vacak óra volt rajta. Legközelebb, amikor összefutottunk, már ő maga mutatta meg, és az is egy fröccsöntött vásári karóra volt.

Aztán elkövettem egy hibát, megkérdeztem tőle: miért barátkozik Orbánnal? Azóta nem beszéltünk."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.