Elefántcsontpart ellen játszhatja következő felkészülési meccsét a magyar válogatott

sport
2016 március 27., 15:09
comments 56

A nyári Európa-bajnokság előtt három felkészülési meccse lesz a magyar csapatnak. Az első a szombati, horvátok elleni 1-1 volt. Június 4-én pedig Németországgal lesz majd egy meccsünk. 

Most a Nemzeti Sport megtudta, mi lesz a harmadik meccs: május 20-án Elefántcsontpart érkezhet Magyarországra. Állítólag a csapatok már megállapodtak egymással. 

(AFP / ISSOUF SANOGO)
photo_camera (AFP / ISSOUF SANOGO)

Az Elefántcsontpartiak jelenleg legértékesebb biztos játékosa Gervinho és a PSG-s Serge Aurier, és kérdés, hogy játszik-e majd Yaya Touré és Wilfried Bony, akik az elmúlt egy évben nem szerepeltek a nemzeti csapatban. 

A csapat ismertebb tagja még Cheik Tioté, Seydou Doumbia és Salomon Kalout is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.