Feloszlik az Avicii

ZENE
2016 március 29., 10:57
comments 123

Amerikai turnéja során Tom Bergling rájött, hogy valami mást kéne csinálnia az életében. Hosszú vívódás után úgy döntött, hogy visszavonul, vagyis

többé nem lép fel Aviciiként.

Ekkora kiállásra még mi se számítottunk, pláne úgy, hogy

már soha többé nem jön a drop.

Búcsúüzenetében mesélt egészségügyi problémáiról, illetve arról, hogy a sikerhez és gazdagsághoz vezető pályája mennyire megviselte testileg. Úgy érzi, hogy a művész mögött rejtező hús-vér embernek már túl kevés élete maradt.

Avicii (Tim Bergling) svéd dj koncertje a Sziget Fesztivál harmadik napján, 2015. augusztus 14-én.
photo_camera Aviciiiiiiiiii - Fotó: Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Posztja szerint a zenének nem akar teljesen hátat fordítani, mint írta, rajongóival ezentúl is a zene útján kíván majd kommunikálni. De a fellépéseknek, turnéknak 2016-tal vége, írta. De azért felcsillantotta a visszatérés reményét is:

„Egy részem soha se mondaná, hogy soha. Még visszatérhetek, de nem azonnal” - írta.

(Via Pulse)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.