Tüntetők várták a hatvanpusztai majorság melletti utolsó 500 hektárra licitálókat Székesfehérváron

2016 március 29., kedd 5:49
117

Kedd reggel nyolckor földárverés kezdődik Székesfehérváron, a Türr István Képző- és Kutatóintézetben. Az árverésen arra az ötszáz hektáros földre is licitálni lehet, ami közvetlenül szomszédos azzal a hatvanpusztai majorsággal, ahol az állatorvosi regisztráció alapján az Orbán-család kuvasza, Nárcisz is lakik, és ahol nemrég a miniszterelnök neje által használt autót is lefotóztuk.

Kedd reggel tüntetők várták a licitre érkezőket:

Juhász Péter és az Együtt szervezett demonstrációt.

A tüntetők hét autóval parkoltak a központ behajtója mellé, összesen tucatnyian vannak. A csekély létszámot nagy transzparensekkel ellensúlyozzák, ezeken az iránt érdeklődnek, hogy

mibű,

illetve felteszik a kérdést, hogy

„Tőled mennyit lopott a Fidesz?”.

A helyszínen Juhász Péter szelfivideót is rögzített. "Azért vagyunk itt, hogy megnézzük, ki lesz orbán szomszédja" - mondta.

Megnézzük, ki lesz Orbán szomszédja. Székesfehérváron, a földárverés helyszínén demonstrálunk.Oszd meg!

Posted by Juhász Péter on Monday, March 28, 2016

UPDATE 8:22: A földárverés előtt Juhász és az Együtt elnöke, Szigetvári Viktor sajtótájékoztatót is tartott, ezen Szigetvári arról beszélt, hogy ma arra kíváncsiak

ki lesz az újabb stróman, akivel Orbán a vagyonát növelni fogja.

Juhász pedig felszólította a miniszterelnököt, hogy álljon a nyilvánosság elé és számoljon el vagyonával és a családja vagyonával is. Arra is kíváncsi, hogy hol lakik Orbán valójában, mert értesüléseik szerint se a Cinege utcában, se Felcsúton.

Juhász azt is szeretné, hogy Orbán beszéljen végre újságírókkal is, mert az elmúlt tíz évben szerinte csak olyan újságírókkal beszélt, akiket ő fizetett. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt