Mintha nem sikerültek volna tökéletesre az úszó világbajnokság plakátjai

sport
2016 március 30., 11:42
comments 492

Mindig csak a fanyalgás. Végre megjelentek a jövő évi budapesti úszóvilágbajnokság plakátjai, de persze ezeknek sem tudunk örülni.

Mert itt van például ez a kép.

photo_camera Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook

Miért baj az, kedves kommentelő, hogy a Vár egy része színes maradt a nagy kékesítésben? És ebben egyedülálló, mert a többi plakátnál mindent bekékeztek. És miért kell azon fanyalogni, hogy óriási lett a sportolónő a hídhoz képest, és aggódni a testi épségért, hogy nem lesz elég mély a víz egy ekkora embernek? 

És itt azon durrogni, hogy a bal felső és a középső logó háttere világosabb lila? Hogy le lett vágva a world d-jének a sarka? Tényleg ennyire szőrözni kell szakmailag?

photo_camera Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook

Poszeidón méretű Gyurta Dani, tényleg zavar bárkit?

photo_camera Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook

Kék parlament, kétféle kék víz, igényes kivitelezés. Kit nem vesz körbe ilyen színű kék víz, ha belemegy egy másik színű kék vízbe?

photo_camera Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook

Itt is ilyen a körülölelő kék, akkor viszont tuti, hogy ilyen:

photo_camera Fotó: Magyar Úszó Szövetség/facebook

A gyerekriogató Bol-dogról (Isten nyugosztalja) utólag kiderült, hogy egy ismerős készítette, ingyen, barátságból, gyorsan. Ezekért a plakátokért sem kérhetett olyan sok pénzt a Gyárfás Tamás vezette úszószövetség. Hosszú Katinka pedig egy életre sajnálhatja, hogy nem vesz részt ebben a promócióban.

Az uszodát egyébként az Orbán Viktorhoz közelálló Garancsi István cége építi. Szó sincs arról, hogy ingyen. Ha már így alakult, ott talán valami minőséget is meg lehet követelni.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.