Mintha nem sikerültek volna tökéletesre az úszó világbajnokság plakátjai

Mindig csak a fanyalgás. Végre megjelentek a jövő évi budapesti úszóvilágbajnokság plakátjai, de persze ezeknek sem tudunk örülni.

Mert itt van például ez a kép.

Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook

Miért baj az, kedves kommentelő, hogy a Vár egy része színes maradt a nagy kékesítésben? És ebben egyedülálló, mert a többi plakátnál mindent bekékeztek. És miért kell azon fanyalogni, hogy óriási lett a sportolónő a hídhoz képest, és aggódni a testi épségért, hogy nem lesz elég mély a víz egy ekkora embernek? 

És itt azon durrogni, hogy a bal felső és a középső logó háttere világosabb lila? Hogy le lett vágva a world d-jének a sarka? Tényleg ennyire szőrözni kell szakmailag?

Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook

Poszeidón méretű Gyurta Dani, tényleg zavar bárkit?

Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook

Kék parlament, kétféle kék víz, igényes kivitelezés. Kit nem vesz körbe ilyen színű kék víz, ha belemegy egy másik színű kék vízbe?

Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook

Itt is ilyen a körülölelő kék, akkor viszont tuti, hogy ilyen:

Fotó: Magyar Úszó Szövetség/facebook

A gyerekriogató Bol-dogról (Isten nyugosztalja) utólag kiderült, hogy egy ismerős készítette, ingyen, barátságból, gyorsan. Ezekért a plakátokért sem kérhetett olyan sok pénzt a Gyárfás Tamás vezette úszószövetség. Hosszú Katinka pedig egy életre sajnálhatja, hogy nem vesz részt ebben a promócióban.

Az uszodát egyébként az Orbán Viktorhoz közelálló Garancsi István cége építi. Szó sincs arról, hogy ingyen. Ha már így alakult, ott talán valami minőséget is meg lehet követelni.