Mintha nem sikerültek volna tökéletesre az úszó világbajnokság plakátjai

Mindig csak a fanyalgás. Végre megjelentek a jövő évi budapesti úszóvilágbajnokság plakátjai, de persze ezeknek sem tudunk örülni.

Mert itt van például ez a kép.

Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook

Miért baj az, kedves kommentelő, hogy a Vár egy része színes maradt a nagy kékesítésben? És ebben egyedülálló, mert a többi plakátnál mindent bekékeztek. És miért kell azon fanyalogni, hogy óriási lett a sportolónő a hídhoz képest, és aggódni a testi épségért, hogy nem lesz elég mély a víz egy ekkora embernek? 

És itt azon durrogni, hogy a bal felső és a középső logó háttere világosabb lila? Hogy le lett vágva a world d-jének a sarka? Tényleg ennyire szőrözni kell szakmailag?

Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook

Poszeidón méretű Gyurta Dani, tényleg zavar bárkit?

Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook

Kék parlament, kétféle kék víz, igényes kivitelezés. Kit nem vesz körbe ilyen színű kék víz, ha belemegy egy másik színű kék vízbe?

Fotó: Magyar Úszó Szövetség/Facebook

Itt is ilyen a körülölelő kék, akkor viszont tuti, hogy ilyen:

Fotó: Magyar Úszó Szövetség/facebook

A gyerekriogató Bol-dogról (Isten nyugosztalja) utólag kiderült, hogy egy ismerős készítette, ingyen, barátságból, gyorsan. Ezekért a plakátokért sem kérhetett olyan sok pénzt a Gyárfás Tamás vezette úszószövetség. Hosszú Katinka pedig egy életre sajnálhatja, hogy nem vesz részt ebben a promócióban.

Az uszodát egyébként az Orbán Viktorhoz közelálló Garancsi István cége építi. Szó sincs arról, hogy ingyen. Ha már így alakult, ott talán valami minőséget is meg lehet követelni.  

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.