Bepoloskázták az MTVA vezetőjének irodáját

politika
2016 március 31., 14:33

A hét elején rejtett lehallgatókészüléket találtak az MTVA székházában, a megbízott vezérigazgató irodájában 

- tudta meg az Index.

A lap szerint Vaszily Miklós megbízott vezérigazgató és operatív vezérigazgató-helyettes tárgyalójában kedden bukkantak a lehallgatóra. Ezt az Országos Rendőr-főkapitányság is megerősítette. Az ORFK szerint az ügyben tiltott adatszerzés gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Vaszily Miklós azt nyilatkozta, hogy kedden még Budapesten volt, de nem tudott a lehallgatóról.

Vaszily Miklós
photo_camera Vaszily Miklós

Vaszily Miklós 2015. augusztus 15-ig az MTVA operatív vezérigazgató-helyettese volt, majd miután az MTVA vezérigazgatója, Szabó László Zsolt távozott posztjáról, megbízott vezérigazgatóként átvette az MTVA vezérigazgatói feladatait is. 

 Vaszily korábban több médiacégnél is dolgozott vezérigazgatóként, így a Portfolio.hu-nál, az Indexnél és az Origónál is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.