Megint lelépett egy szerkesztő a Tényektől

Média
2016 március 31., 15:15

Az Origó úgy tudja, hogy Váczi Virág közös megegyezéssel távozik a TV2-től. Korábban Váczit még Azurák Csaba helyetteseként emlegették, 1998 óta dolgozott a tévénél. Mivel a Tényeknek most nincs főszerkesztője, Adny Vajnáék valószínűleg Jakab Ádámot, a Fókusz jelenlegi főszerkesztőjét fogják áthívni.  

Mióta Szalai Vivien lett a csatorna hírigazgatója, tömegesen távoznak az emberek a műsorból: korábban felmondott Szabó Tibor, a Tények riportere, Kőrösi Gábor szerkesztő és Hermann Gábor. Velük együtt majdnem 10 munkatárs távozott önként vagy kényszerből a TV2-től  egy hónap alatt.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.