Határozatot fogadott el a Dunakeszi önkormányzat, hogy elítéljen egy véleményt, amit egy zárt Facebook-csoportban posztolt egy helyi újságíró

hülyeség
2016 április 01., 15:34
comments 233

Dunakeszi fideszes polgármestere, Dióssi Csaba nagyon rosszban lehet Nagy Nándorral, a Dunakeszi Hírhatár főszerkesztőjével. Dióssi ugyanis most elfogadtatott egy határozatot az önkormányzattal csak azért, hogy elítéljék Nagy Nándor egyik Facebookos posztját, amit egy zárt csoportban tett közzé.

A Dióssi vezette önkormányzat határozatban ítélte el ezt, ebben:

Nagy azt írta a Dunakeszi Hírhatáron, hogy ez a lépés szerinte olyan diktatúrákat idéz, mint Észak-Korea vagy Niger. A főszerkesztő perelni is fog.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.