Az Eger Rali megzavarásával fenyegetőzött egy nő

bűnügy
2016 április 02., 05:32
comments 30

Közveszéllyel fenyegetés miatt indított eljárást a rendőrség egy egerszóláti nő ellen, aki levélben azzal fenyegetőzött, hogy megzavarja az Eger-rali szombati versenynapját - írja a police.hu..

Az asszony a helyi ügyészségre küldte a levelet még pénteken, és azt írta benne, hogy ismeretlenek meg akarják zavarni az Eger körzetében szombaton tartandó autóversenyt és

„semmilyen eszköztől nem riadnak vissza”.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy napon belül  azonosították a levél feladóját és előállítottak a főkapitányságra.

Az 57 éves nő kihallgatásakor beismerő vallomást tett, de a levél megírására nem adott magyarázatot. Az otthonában tartott házkutatáskor a nyomozók semmi olyan eszközt nem találtak, ami alkalmas lett volna a verseny megzavarására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.