Amerika kezd lejönni a kóláról

gasztronómia
2016 április 03., 04:18

Harminc éve nem ittak olyan kevés szénsavas üdítőt, mint 2015-ben, és az elmúlt években is látványosan csökkent a fogyasztás.

A cukrozott üdítők iszonyúan hizlalnak, emiatt Amerikában régóta mennek kampányok a fogyasztás visszaszorítására. Miközben kólából és a hasonló üdítőkből egyre kevesebb fogy, az energiaitalokból és cukrozott gyümölcslevekből egyre többet isznak az emberek.

Ezekben valamivel kevesebb cukor van, és a növekedés ellenére is jóval kevesebb fogy belőlük, mert sokkal drágábbak, mint a kóla.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.