A Facebook szerint tök oké "vicces" képeket posztolni megvert nőkről

TECH
2016 április 05., 09:19

Hosszú évek harca után a nők kivívták maguknak a jogot, hogy szoptatós képeket posztoljanak a Facebookra anélkül, hogy az emberi testhez csipkéskesztyűs úrikisasszonyok prüdériájával viszonyuló Facebook ne tiltsa le őket azonnal az oldalról. Ettől persze még nem szűnt meg a javarészt fehér férfiak által üzemeltetett weboldal fura szokása, hogy

miközben bárki nyugodtan posztolgathat videókat lefejezésekről, kínzásokról, egy felsejlő női mellbimbóért már simán büntetik a felhasználót, még ha az a mellbimbó mondjuk egy híres műalkotáson bukkan is fel.

Arról nem is beszélve, hogy a Facebook

az égvilágon semmi kivetnivalót nem talált

ebben a remek nőgyűlölő tréfában, hiába jelentették fel jópáran a posztot a moderátoroknál.

link Forrás

A feljelentők között van Clementine Ford is, aki most a Twitteren volt kénytelen panaszkodni erről, mert közben az ő profilját 30 napra felfüggesztették. Hogy mi volt az a súlyos vétek, amiért kiérdemelte ezt az amúgy konkrét anyagi károkat is okozni képes büntetést?

Elküldött a kurva anyjába egy neki beszólogató férfit. A férfi "beteg kurvának" nevezte, erre közölte vele Ford, hogy "baszódj meg". (Via Mic)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.