Törőcsik Mari azt ígérte, felhívja Andy Vajnát, de még nem sikerült, mert nincs meg neki a száma

Média
2016 április 05., 12:22
comments 90

„Képesek voltak őt is tönkre­tenni? Ez szégyen és gyalázat, ez olyan, mintha engem kirúgtak volna a Nemzetiből. Fel fogom hívni Andy Vajnát!” – mondta Törőcsik Mari Kossuth-díjas színművész, miután megtudta, hogy Kárász Róbertet kirúgták (vagyis távozni kényszerült, mert a felére csökkentették volna a fizetését).

Törőcsik viszont most azt mondta az ACNewsnak, hogy ezt még nem tette meg, ugyanis nem tudja Andy Vajna telefonszámát:

„Sajnos még nem tudtam megszerezni Andy Vajna telefonszámát.”

Kiderült, hogy azért is felhívná, mert szerinte Vajna egyébként nem is tud az egészről: „Azért szeretnék vele beszélni, mert szerintem annyi dolga van mostanában, hogy nem tud arról, hogy kirúgták Kárász Robit. Az pedig, hogy mi folyik a tévében mostanában nem kommentálnám. Én már elmúltam 80 éves, eleget harcoltam, és álltam ki másokért. Most már inkább hagyom a fenébe az egészet, leszámítva ezt az egy dolgot.” (Borsonline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.