Az úszószövetség és a bizottság is kiállt Kiss László mellett

sport
2016 április 6., 9:44
comments 289

A Magyar Úszó Szövetség és az edzőbizottság is változatlanul bizalmat szavaz Kiss Lászlónak.

A szövetség szerdán délelőtt két ülést tartott, előbb a sportág vezetői, majd az edzőbizottság tagjai szavaztak arról, hogy Kiss László változatlanul szövetségi kapitányként tevékenykedjen vagy le kell-e váltani.

„A jelenlévők mindkét találkozón egységesen úgy döntöttek, hogy a szövetségi kapitánynak változatlanul bizalmat adnak. Az Edzőbizottság tagjai mindezt egy közleményben aláírásukkal erősítették meg”

– közölte a szövetség az MTI-vel.

Kiss Lászlóról kedden derült ki, hogy 1961-ben, 21 éves korában két másik úszóval megerőszakolt egy fiatal lányt, amiért három év börtönre ítélték. Hogy ebből végül mennyit ült le az úszóválogatott szövetségi kapitánya, az nem világos, de úgy tűnik, a börtönbüntetés nem nagyon törte meg a karrierjét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt