Magyarország hirtelen egy kicsit olyan lett, mint egy félkész börtön

bűnügy
2016 április 06., 12:23
comments 110

A büntetés-végrehajtást bízta meg a kormány a déli határszakaszra telepített kerítések világításának kiépítésével.

A Magyar Közlönyben Orbán Viktor miniszterelnök aláírásával megjelent kormányhatározat szerint a bv.-nek a magyar-szerb határszakaszon építendő manőver út kivitelezéséhez kell műszaki hozzájárulást adnia – írta meg az Index.

A kormányhatározat értelmében a feladat része a megbízható áramellátás biztosítása is, minderre a bv. 9,35 milliárd forint pluszforrást kap.

Hogy a börtönőrök vagy a rabok építik majd a világítást, az nem világos, az mindenesetre biztos, hogy a bv.-nél megvan a know-how a kerítések szakszerű kivilágítására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.