Videójátékokra ment el 1302 dollárja egy amerikai képviselőnek a kampányra szánt pénzéből

külföld
2016 április 06., 16:29
comments 69

Duncan Hunter egy republikánus képviselő, aki főleg azzal gyűjti a hírnevét, hogy figyelemfelkeltő hülyeségeket csinál. Például e-cigizett egy ülésen, ahol az e-cigi előnyeiről beszélt.

link Forrás

Most az derült ki róla, hogy ahelyett, hogy """""értelmes"""" célokra fordította volna, inkább videójátékokra költött el 1302 dollárt a kampánypénzéből. A minden pénzüket játékokra szánó embereket is csoportosító
így kommentálták az eseményt:

"Csak azért kommentelek ide, mert nagyon jófejnek tűnik ez a képviselő. Kíváncsi vagyok, mik lehetnek a kedvenc játékai"

"Ja! Lehet, hogy fent van az ismerőseink listáján, és nem is tudjuk, hogy ő az"

"Egy képviselő, aki tudja, mi az a Steam és szeret játszani? Tartsuk meg"

Hunter persze nem ismeri el a vádakat, azt mondja, nem ő költötte el a sok pénzt Steamen, hanem a fia, aki elcsente a hitelkártyáját.

(Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.