Az Európai Parlament takarítójaként dolgozott az egyik brüsszeli robbantó

külföld
2016 április 07., 04:46
comments 19

Két nyáron is az Európai Parlament takarítójaként dolgozott az egyik brüsszeli merénylő, jelentették be az illetékesek. Hogy melyik terrorista volt az, azt ők nem árulták el, de a sajtó értesülései szerint a zaventemi reptéren robbantó egyik merénylőről, Najim Laachraouiról van szó.

A hivatalos tájékoztatás szerint a merénylő 2009-ben és 2010-ben nyári munkán dolgozott egy-egy hónapot az Európai Parlament épületében.

Az ISIS március 22-i belgiumi merényletsorozatának, mely során két bombát robbantottak a zaventemi reptéren, egyet pedig a brüsszeli metróban, 32 halálos áldozata volt. Három öngyilkos merénylő is életét vesztette, őket nem számoltam az áldozatok közé. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.