Azután is énekelt az indonéz popsztár, hogy megharapta egy kobra

kultúra
2016 április 07., 07:50
comments 123

Fura balesetben vesztette életét egy 29 éves indonéz popsztár, Irma Bule. Az indonéziai dangut stílus híres előadójának számító Bule rendszeresen kígyókkal lépett fel koncertjein. Vasárnapi koncertje se volt más:

második száma közben kobrákat eresztettek el a színpadon.

Bule a szám közben véletlenül rálépett az egyik kígyóra, ami erre megharapta a csípőjén. Bule ennek ellenére nem volt hajlandó abbahagyni a koncertet, így a kígyó gondozója nem tudta beadni az ellenmérget.

link Forrás

Bule végigjátszotta a koncertet, majd 45 perccel a kígyómarás után rosszul lett:

rohamai voltak és hányt.

Kórházba szállították, de életét már nem sikerült megmenteni. (Via Mashable. A videó állítólag a vasárnapi koncerten készült, de ezt nem sikerült minden kétséget kizáróan megerősítenem. Címlapkép: Rushenb / Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.