Íme Andy Vajnáné Tímea bámulatosan elképesztően csodálatos tökéletes dögös teste, dekoltázsa, feneke és lába

ÉLET
2016 április 07., 06:12
comments 345

Tímea (33) üzletasszony, feleség. 

Ismerd meg őt és testét a Miniszterelnöki Kabinetiroda kedvenc, hirdetésekkel bőven megtámogatott bulvárlapjának, a médiapiaci információk szerint Habony Árpád biztatásával létrejött Ripostnak a segítségével.

Vajna Timi annyira dögös a nap­sü­tés­ben, hogy az már fáj!  

„Timi is egy különleges fürdőruhában élvezi az időjárást. Mi meg az ő látványát, mert elképesztően jól néz ki ezen a képen.” 

link Forrás

Vajna Tímea hosszú comb­ja­i­tól el­alél­tak az an­go­lok!

„A dús­gaz­dag film­mo­gul, Andy Vajna fe­le­sége Ang­li­á­ban tölti a hosszú hét­vé­gét, és ha már ott jár, egy me­rész csiz­má­ban és rövid kis ru­há­ban mu­tatta meg irigy­lésre méltó ido­mait. Most már minden angol férfi tudja, hogy a magyar nők a legszebbek!”  

link Forrás

Vajna Tímea va­ló­szí­nű­leg a leg­ero­ti­ku­sabb búvár

„Andy Vajna fe­le­sége víz alá me­rült, és meg­mu­tatta, hogy még ne­op­rén­ben is olyan, mint egy top­mo­dell.” 

Vajna Timi dekol­tá­zsa le­pi­pálta a Miss Uni­verse győz­te­sét

„A show igazán fenséges volt, a lányok szexisek: főleg a bikinis felvonulás után törölgették a pasik a szájuk szélét. Vajna Timi dekoltázsa azonban lepipált minden lányt!” 

Fodros bugyiban napoztatta tökéletes fenekét Vajna Tímea

„A napozó Vajna Tímea teste bearanyozza ezt a hideg, őszi napot. Andy Vajna csodálatos testű neje is a napsütést választotta a sál helyett.” 

Vajna Timi me­rész ki­vá­gású ru­há­ban ra­gyo­gott a Gol­den Globe-on  

„Vajna Timi vi­lág­sztá­rok tár­sa­sá­gá­hoz mél­tóan öl­tö­zött fel a Gol­den Globe-ra, egy egy­szerű vo­nalú, ám annál sze­xi­sebb ruhát vá­lasz­tott.”  

link Forrás

Vajna Tímea dögös ru­hája el­lopta a show-t a Ma­gyar Film­hé­ten

„Andy Vajna fe­le­sége az Oscar után ha­zánk leg­na­gyobb fil­mes ese­mé­nyén is meg­mu­tatta el­ké­pesztő adott­sá­gait. Andy Vajna felesége az Oscar-díjátadóhoz hasonlóan, hazánk legnagyobb filmes eseményén is elképesztően szexi ruhában jelent meg. Kár, hogy nincs minden héten egy gála, ahol Timi tiszteletét tehetné egy ilyen textilcsodában.” 

link Forrás

Szexi fotó! Vajna Timi kebleit csak egy macska takarja

„Ritkán látni ennyire szexi képet a szépséges Vajna Timiről. Andy Vajna felesége egy rendkívüli fotózáson vett részt, ahol házikedvenceivel együtt pózolt a kamera előtt. A gyönyörű cicusok, Szimba és Chanel igazán szerencsésnek mondhatják magukat, ők együtt alhattak Timivel, amikor férje, Andy kórházban volt.” 

Megsérült Vajna Tímea tökéletes combja

„A fotók legérdekesebb pontja Tímea végtelen és szemkápráztatóan formás bal combján látható. Ez pedig nem más, mint egy hatalmas ragtapasz. Remélhetőleg semmi maradandó nyoma nem lesz, mert egy ilyen makulátlan végtagon az igazi tragédia lenne.” 

link Forrás

Vajna Tímea végtelen hosszú combot villantott

„Hol egy luxushajón salsázik világsztárokkal, hol pedig a világ talán legelitebbnek számító partiján, a Vanity Fair gáláján szórakozza át az éjszakát. Hófehér, szexi ruhájából kivillanó lábaival pedig mindent visz.” 

link Forrás

Vajna Tímea popót villantott

„Meg­szok­hat­tuk, hogy Andy Vajna fe­le­sége min­dig na­gyon dögös. Vajna Timi most rá­tett még egy la­pát­tal, ugyanis a mos­tani fotói bru­tál sze­xire si­ke­rül­tek.” 

link Forrás

Vajna Tímea comb­jai min­den­nél for­má­sab­bak  

„Sokkal izgalmasabb a látvány kicsit lejjebb, ahol Timi rövidke szoknyája alól előbukkanó combjaira tekinthetünk - melyek már Cannes-t is elvarázsolták néhány hete." 

link Forrás

Tímea mellei kimaxolták a világsztárral pózolást

Ezúttal is brutál vadító szerelésben kápráztatta el a férfiakat. 

link Forrás

 Merész szettben mutatta meg hosszú combját Vajna Timi

„Vajna Timi igazi nőként pontosan tudja, hogyan hangsúlyozza hatásosan formás idomait. A Miss Universe Hungary magyarországi licensztulajdonosa tetőtől-talpig dögös szerelésbe bújt, formás lábaira pedig egy extrém sarut kötött. A rendkívül szexi összeállítására a koronát a hippi stílust idéző virágos fejdísz tette fel. Biztosra vesszük, hogy bárhol is fordult meg Timi ebben a szerkóban, minden szem rá szegeződött! Timi egy különleges függő fotelben hintázva is príma látványt nyújt hosszú combjaival.” 

link Forrás

Vajna Timi szexi sellő - tan­gá­ban mu­tatta meg for­más fe­ne­két

„Azt már megszokhattuk, hogy Vajna Timi minden fotóján csúcsformában pózol, a tegnap kiposztolt fotója után azonban még nekünk is elakadt a szavunk. A két testvér épp egy átlátszó falú medencében pancsol, Timi pedig megmutatja a kamerának elképesztően formás fenekét. Majd egy egész alakos bikinis képen is megvillantja formás testét fürdőzés után” 

link Forrás

Mell­be­do­bás­sal bú­csú­zott Vajna Tímea

„A né­hány fe­lejt­he­tet­len hét alatt Ti­miék annyi szexi fotót lőt­tek, mint mások egész éle­tük­ben.” 

Miért akar fogyni a csont­so­vány Vajna Tímea?  

„Timinek bomba alakja van, hiszen mindig is odafigyel az egészséges étkezésre, ráadásul életének szerves részét képezi a sport is. Vékony a dereka, formásak az idomai; nekünk bizony nem sikerült felfedeznünk egyetlen kósza zsírsejtet sem a csinos feleség testén.” 

Ettől ilyen kerek Vajna Tímea feneke

„Andy Vajna fe­le­sége nem­csak gyé­mánt­ke­res­ke­dés­sel fog­lal­ko­zik, hanem ma­gá­val is. Mi pedig örü­lünk, hogy eköz­ben néz­het­jük. Ember legyen a talpán, aki képes a felhasznált sportszerekre figyelni a fenék helyett!” 

  

Valami van Vajna Tímea lábai közt...

„A fotó, amit mu­ta­tott, iga­zán dögös. De vajon mi lehet a csu­pasz com­bok kö­zött? Nem tu­dunk rá­jönni.” 

Me­ne­kül sző­rös kan­dúrja Vajna Timi elől

A Miniszterelnöki Kabinetiroda figyelmét felhívnánk egy másik, a Riposzt által felfedezett észvesztően dögös celebre, akiről olyan elképesztően dögös képek készültek, ami újfent bebizonyította, hogy ő az ország legdögösebb politikusfelesége.  

photo_camera Fotó: ripost.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.