Nyakó István négymillió igenre számít, szerinte még idén kinyithatnak a boltok vasárnap

2016 április 7., csütörtök 8:18
102

Nyakó István nagyon boldog amiatt, hogy a Kúria hitelesítette népszavazási kérdését és ezt nem titkolta a Magyar Nemzet olvasói előtt sem. 

Az MSZP-s politikus úgy tervezi, hogy Gőgös Zoltánnal és Kész Zoltánnal június 3-ig leadják a szükséges 200 ezer darab aláírási ívet. (Előbb az állami tulajdonban lévő földek eladását szeretné megállítani, Kész kétmilliós bérplafont szeretne az állami cégvezetőknek.) 

Nyakó nagyon örül annak, hogy van még olyan hatalmi ág (a bírói), amelyik függetlennek mondható, de a választási bizottságban nem bízik, hogy garantálná a választások tisztaságát, ezért aztán figyelni fognak.  

Teljesen biztos abban, hogy négymillió ember elmegy majd és igenekkel szavaz a népszavazáson, így a boltok már az idén újra kinyithatnak vasárnaponként. Nyakó szerint egyébként előfordulhat, hogy a kormány nem várja meg a népszavazást, hanem már azt megelőzően módosítja a boltzárról szóló törvényt.  

(Magyar Nemzet

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt