Hány befőttes gumit kell egy görögdinnyére szorítanunk ahhoz, hogy az arcunkba robbanjon?

TUDOMÁNY
2016 április 09., 10:09
comments 155

Az emberiség sokáig nem tudott mit kezdeni azzal, hogy a Facebook bevezette az élő videózós szolgáltatását. Eddig többnyire elég lapos dolgok születtek az élőzésből, de pénteken a BuzzFeednek végre sikerült forradalmasítania a műfajt:

Watch us explode this watermelon one rubber band at a time!

Posted by BuzzFeed on Friday, April 8, 2016

Így a Facebook Live-nak hála 800 ezer ember izgulhatta végig élőben, hogy végre megkapjuk-e a választ, pontosan mennyi befőttes gumit kell egy görögdinnyére szorítanunk ahhoz, hogy az arcunkba robbanjon. Azóta a 45 perces videót már több mint 7 millióan látták, ami egyáltalán nem meglepő, mert az elsőtől az utolsó pillanatig izzanak a pixelek a feszültségtől. A világ legjobb videója!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt