Megdőlt az emberes ágymatracdominósor-döntés Guinness-rekordja

baromság
2016 április 09., 12:40
comments 23

Valószínűleg a Guinness-rekordokat megörökítő Youtube-csatornán lehet megtalálni a legnagyobb olyan baromságokat, amiket nemcsak komolyan is vesznek néhányan, de még pénzt is költenek rá.

Itt van például a férfi, aki a legtöbb autóablakot tudja kézzel betörni 2 perc alatt:

link Forrás

Vagy a félelmetesen alacsonyra spárgázva görkorizó kislány:

link Forrás

Ami április 7-én történt, az viszont még ebben a mezőnyben is orbitális baromság. Az Aaron’s Inc. amerikai cég 1200 munkatársa Maryland államban egy nagy csarnokban beállította az emberes ágymatracdominó-döntés világrekordját. 34 sorban álltak fel, és 13 perc 38 másodpercig tartott, amíg mindannyian ledőltek.

link Forrás

Viszont ez ugye olyan cucc, amit el sem ronthatnak, mert míg a sima dominóknak elég nagy erővel kell egymáshoz érniük, hogy az egész sor eldőljön, addig ebben tényleg semmilyen teljesítmény, de még szerencse sem kell, hiszen az egész annyi, hogy minden ember hátraesik a saját matracával, és kész. Ha esetleg a John előtt álló Paul nem elég nagy erővel esik hátra, John akkor is eldőlhet magától, és a sor ugyanúgy folytatódik.

Baromság.

Mindegy, nem is érdekel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.