Megdőlt az emberes ágymatracdominósor-döntés Guinness-rekordja

2016 április 9., szombat 12:40
23

Valószínűleg a Guinness-rekordokat megörökítő Youtube-csatornán lehet megtalálni a legnagyobb olyan baromságokat, amiket nemcsak komolyan is vesznek néhányan, de még pénzt is költenek rá.

Itt van például a férfi, aki a legtöbb autóablakot tudja kézzel betörni 2 perc alatt:

Vagy a félelmetesen alacsonyra spárgázva görkorizó kislány:

Ami április 7-én történt, az viszont még ebben a mezőnyben is orbitális baromság. Az Aaron’s Inc. amerikai cég 1200 munkatársa Maryland államban egy nagy csarnokban beállította az emberes ágymatracdominó-döntés világrekordját. 34 sorban álltak fel, és 13 perc 38 másodpercig tartott, amíg mindannyian ledőltek.


Viszont ez ugye olyan cucc, amit el sem ronthatnak, mert míg a sima dominóknak elég nagy erővel kell egymáshoz érniük, hogy az egész sor eldőljön, addig ebben tényleg semmilyen teljesítmény, de még szerencse sem kell, hiszen az egész annyi, hogy minden ember hátraesik a saját matracával, és kész. Ha esetleg a John előtt álló Paul nem elég nagy erővel esik hátra, John akkor is eldőlhet magától, és a sor ugyanúgy folytatódik.

Baromság.

Mindegy, nem is érdekel.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt