A Sport Tv elhatárolódott Csapó Gábortól

tévé
2016 április 10., 14:06
comments 295

A hét végén a Sport 1-en a Kiss László-ügyről beszélgetett Gyenesei Leila világbajnok öttusázó és Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó.

Az utóbbi az egykori jogi tanulmányai alapján egy pohárral megmutatta, hogy működik a nemi erőszak:

link Forrás

Ez már sok volt a műsorvezetőnek, és Csapó is hozzátette, hogy ő sem gondolta komolyan, hogy a nemi erőszak így működik.

A Sport TV ma az alábbi közleményt adta ki:

„A Sport TV elhatárolódik Csapó Gábornak a Heti helyzet című műsorban elhangzott véleményétől, csakúgy, mint ahogyan ezt az adásban Ágai Kis András műsorvezető is megtette.”

Péterfalvi Attila adatbiztos egyébként azt szeretné, ha a sajtó egyelőre nem írna több cikket Kiss Lászlóról, mert előbb ki kellene vizsgálni, hogy kerültek elő az egykori nyomozati anyagok az 1961-es nemi erőszak ügyében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.