Fabian Cancellara egy esés miatt nem nyerhetett, de azért becsülettel letekerte a Paris-Roubaix-t, hogy aztán a tiszteletkörben is elessen

sport
2016 április 10., 14:37
comments 63

Ma volt az egyik leglegendásabb egynapos biciklis verseny, a Paris-Roubaix.

A 3-szoros győztes svájci Fabian Cancellara az idén versenyez utoljára, tehát most indult utoljára a versenyen. Ő volt a két nagy esélyes egyike, de aztán esett egy hatalmasat a macskaköveken. Cancellara az, aki kidől a sorból:

link Forrás

Innentől kezdve már nem volt esélye a győzelemre, de becsületesen végigment a célig, ami a Roubaix-i bringapályán van. Sokadik helyen futott be (több mint 3 perccel lemaradva a győztes Mathew Hayman mögött), de a közönség így is ünnepelte a nagy bajnokot. Kapott is egy svájci zászlót, hogy menjen vele egy kört. Ez történt ekkor:

link Forrás

Ez volt a legendás svájci kerékpáros búcsúja. (Cycling Weekly)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.