A mondat, amiben a kormány beismeri, hogy az MSZP-től való félelmében vonta vissza a vasárnapi zárvatartásról szóló törvényt

POLITIKA
2016 április 11., 10:04

Rogán Antal kabinetminiszter bejelentette a Parlamentben, hogy a kormány visszavonja a vasárnapi zárvatartásról szóló törvényt, és a módosítás már a hét végére életbe léphet.

A Parlament honlapjára fel is került a módosító javaslat, és az általános indoklásában olvasható egy kulcsmondat, amivel a kormány egy az egyben beismeri, hogy a vasárnapi boltzár ellen népszavazást kezdeményező MSZP-től való félelmében hátrál meg:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.