Kezdődik: az úszók új szövetségi kapitányával sem beszél Hosszú Katinka

sport
2016 április 12., 04:22

Kiss László utódja az M4 Sport Sport7fő című műsorában mondta el, hogy 

„Hosszú Katinkával tavaly októberben beszéltem utoljára. Úgy tűnik, Hosszú a magyar úszósport vezetőivel nem kíván beszélni, és az olimpiai bizottsággal sem."

A magyar úszóválogatott új szövetségi kapitánya, Hargitay András szerint ez amúgy nem is fontos. 

„Ő most a saját útját járja, és ha ez az út beigazolódik, azaz megnyeri az olimpiát és jó eredményeket ér el, akkor nekem nincs arra szükségem, hogy velem beszéljen,"

mondta Hargitay. 

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
photo_camera MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az új szövetségi kapitány számítana Kiss László tapasztalataira is munkájában. Már beszélt az edzővel, de egyelőre nincsenek konkrétumok, hogy Kiss mennyire venne részt a válogatott munkájában. Hargitay szerint lehet, hogy Kiss

„teljesen hátat fog fordítani az úszósportnak, lehet, hogy sokan pont ezt akarják.” 

(NemzetiSport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.