Ez egy különösen szórakoztató sajtótájékoztató lehetett a honvédség toborzó futásáról

POLITIKA
2016 április 13., 07:18
comments 76

Sajnos nem voltunk ott, szóval az MTI beszámolójára kell hagyatkozni.

A lényeg, hogy toborzó futást indított ma reggel a Magyar Honvédség. Ennek valami olyasmi lehet az elképzelt működési elve, hogy katonák futnak mindenfelé az országban, az emberek a településeken látják futkározni a katonákat, erről eszükbe jut, hogy van katonaság, és esetleg úgy döntenek, hogy ők is katonák akarnak lenni.

Innen szó szerint idézem az MTI tudósítást.

"A futás ünnepélyes indításával egybekötött sajtótájékoztatón Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára azt hangsúlyozta: napjainkban új típusú kihívásokkal is szembe kell nézni, ehhez szükségünk van képességeinkre, tartalékainkra, azok megújítására és kibővítésére, illetve a társadalom támogatására is."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.