60 pontot dobott búcsúmeccsén Kobe Bryant, a Mamba

sport
2016 április 14., 04:39
comments 29

„Tiszta szívemből köszönöm, srácok. Szeretlek titeket. A családomhoz is szeretnék szólni. Köszönöm a rengeteg áldozatot, amit értem hoztatok. A Mamba búcsúzik” - mondta búcsúbeszédében a Kosárlabdázó, Akit Csak Mambának Neveztek. Bryant búcsúmeccsén 60, pályafutása során összesen 33 643 pontot dobott.

A Golden State Warriors pedig hajnalban megdöntötte a legendás Chicago Bulls 1996-os rekordját, 82 alapszakbeli meccsükből 73-at nyertek Curryék, a Jordan, Pippen, Rodman-féle csapat 72-vel tartotta eddig a csúcsot.

(USA Today)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.