A Fidesz frakcióirodáján járt Erdősi László

politika
2016 április 14., 16:15
comments 104

A Hír TV Híradójának stábja véletlenül lefilmezte Erdősi László herceghalmi polgármestert a Képviselői Irodaházban, a Fidesz-frakció irodájánál.

Erdősi László ugyan 2010-ben még Fidesz jelöltjeként lett polgármester, de az előző ciklusban nagyon összeveszett a helyi Fidesszel, 2014-ben már nem is őt indították polgármesterként. Erdősi azonban függetlenként is nyert.

photo_camera Erdősi László herceghalmi polgármester (Fotó: Botost)

A polgármester legutóbb azért került be a hírekbe, mert felesége kopasz férfiakkal védve adott be népszavazási kezdeményezést a vasárnapi zárvatartásról, és a Nemzeti Választási Irodánál a tülekedésben sikerült is hamarabb leadnia a kezdeményezést, mint a szocialista Nyakó Istvánnak. A Kúria végül nem fogadta el Erdősiné kezdeményezését, a parlament fideszes többsége pedig - befosva egy esetleges népszavazástól, amin az antipatikus oldal mellett lennének kénytelenek kampányolni - eltörölte a vasárnapi kötelező zárvatartást.

Erdősi Lászlóné és kísérője sietve elhagyja a Nemzeti Választási Iroda épületét, miután az erőemberek segítségével megelőzték Nyakó Istvánt (Fotó: Balogh Zoltán / MTI)
photo_camera Erdősi Lászlóné a népszavazási kezdeményezés leadása után (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

A herceghalmi Fidesz Erdősiné akciójára hivatkozva is megpróbálta megpuccsolni Erdősit, de az akció nem sikerült, Erdősi maradt a polgármester.

Pont ezért furcsa, hogy Erdősi a Fidesz frakcióirodáján tárgyal.

A Fidesz-frakció sajtóirodája a Hír TV és a 444 kérdéseire nem árulta el, hogy Erdősi kivel találkozott a Képviselői irodaházban, és miről egyeztettek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.