Először szóviccelt életében Orbán Viktor?

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!Bármennyire elkoptatott kifejezés legyen is a "kávé helyett", én ma még tényleg nem ittam kávét és tényleg egyből kipattant a szemem, amikor megláttam, hogy milyen szöveggel posztolt fotót a Németországba utazó miniszterelnök.

Herczeg kolléga, aki reggel kiposztolta a reptéren készült buszos fotót, meg sem említette a dolgot. Mint kiderült, azért, mert el sem tudja képzelni, hogy Orbán - vagy a közösségimédia-menedzsere - szándékosan szóviccelt volna. Pedig szerintem nyilvánvalóan így van. És szerinted?


Attól, hogy nem emlékszem régebbi Orbán-szóviccekre, még simán létezhetnek ilyenek. Ha tényleg szóviccelt volna, levélben vagy kommentben emlékeztess, köszönöm előre is!

Update: Na most olyan leszek, mint az Igazi Magyar Újságíró, amennyiben azonnal megválaszolom a saját kérdésemet. Hiszen Orbán Viktor nem is olyan régen szóviccelt egy rémeset a facebookján, ráadásul én írtam róla posztot is. Nárcisz kutyája nevével sütött el egy agyrohasztót a nemzetközi nőnapon, ráadásul úgy, hogy az angol fordítás leplezte le végképp a szóviccelés szándékosságát.

Nem is értem, hogy nem jutott eszembe! Viszont eszerint kifejezetten tendenciáról beszélhetünk!

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.