Valós időben élheted át a Titanic elsüllyedését

INTERNET
2016 április 18., 10:24
comments 31
link Forrás


2 óra 40 perces animációt csinált egy cég a Titanic elsüllyedéséről, onnan kezdve a filmet, amikor a hajó jéghegynek ütközött. A
egy teljesen élethű számítógépes játék elkészítése, aminek az ártatlanul megvádolt főhőse az éppen induló Titanicra menekül, ami elvileg teljesen bejárható lesz.

Ezt a fő projekt részeként készült majdnem háromórás animációt egyetlen dolog teszi érdekessé, illetve arra érdemessé, hogy elkezdjük nézni, majd kicsit ugráljunk benne: az, hogy pont olyan, mint a híres Garfield Minus Garfield blog, amennyiben mindent ráanimáltak, kivéve az embereket.

Az egész ettől olyan lett, mint valami fura művészeti projekt.


Sehol senki!

Amitől valahogy még durvább lett az animált katasztrófa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.