Egy Goprót kap, aki segít leleplezni a magyar propagandista trollokat

TECH
2016 április 19., 14:06
comments 299

Pénteken hosszú cikkben mutattuk be, hogy használják ki az internet névtelenségét a politikai propagandát terjesztő trollok. Kínától Lettországig a világon sok helyen sikerült ezeket lebuktatni, Magyarországon azonban még nem.

A 444 ezért most

egy GoPrót

ajánl fel annak, aki kézzel fogható bizonyítékot tud szállítani a magyar nyelven publikáló, propagandacélokra fizetett trollokról. Lehet szó kormányzati vagy egyéb politikai erő által irányított trollról, de akár más államok, külföldi szervezetek internetes katonáiról is szívesen fogadunk információt. A legjobban pedig azt szeretnénk, hogy olyasvalaki jelentkezzen, aki maga is végzett ilyen trollmelót.

Annak jár a GoPro, aki olyan információval szolgál, amiből a 444 cikket tud írni. Természetesen garantáljuk a névtelenséget.

Minden információt a

megirom@444.hu

címen várunk. Leveledben mindenképpen legyen olyan elérhetőség, akár telefon, akár email, amin fel tudjuk venni a kapcsolatot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.