Egy Goprót kap, aki segít leleplezni a magyar propagandista trollokat

2016 április 19., kedd 14:06
305

Pénteken hosszú cikkben mutattuk be, hogy használják ki az internet névtelenségét a politikai propagandát terjesztő trollok. Kínától Lettországig a világon sok helyen sikerült ezeket lebuktatni, Magyarországon azonban még nem.

A 444 ezért most

egy GoPrót

ajánl fel annak, aki kézzel fogható bizonyítékot tud szállítani a magyar nyelven publikáló, propagandacélokra fizetett trollokról. Lehet szó kormányzati vagy egyéb politikai erő által irányított trollról, de akár más államok, külföldi szervezetek internetes katonáiról is szívesen fogadunk információt. A legjobban pedig azt szeretnénk, hogy olyasvalaki jelentkezzen, aki maga is végzett ilyen trollmelót.

Annak jár a GoPro, aki olyan információval szolgál, amiből a 444 cikket tud írni. Természetesen garantáljuk a névtelenséget.

Minden információt a

megirom@444.hu

címen várunk. Leveledben mindenképpen legyen olyan elérhetőség, akár telefon, akár email, amin fel tudjuk venni a kapcsolatot.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt