Megszólalt a mosógépes fideszes felesége

POLITIKA
2016 április 22., 12:55
comments 234

Vécsey László fideszes képviselőről tegnap derült ki, hogy pályázott az állami mosógépcsere akcióra és meg is kapta a maximális, 45 ezer forintos támogatást.

A politikus azzal védekezett, hogy nem ő pályázott, hanem a felesége, és nem is tudott az egészről, de amúgy „a  feleségem ugyanolyan magyar állampolgár, mint bárki más.”

Most megszólalt a feleség, aki azt mondja, hogy nem a saját, hanem a nyugdíjas édesanyja mosógépét cserélte le.

A Fidesz tegnap azt kérte a képviselőtől, hogy bár jogszerű volt a pályázaton való részvétel, fizesse vissza a támogatást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.