"Viktor, hagyjad békén a magyar úszósportot, a magyar sportot, és menj ki innen, mert nem hozzánk tartozol"

„A Magyar Úszó Szövetség egy civil társadalmi testület, amely mindennemű politikai befolyás nélkül kell, hogy végezze a munkáját. Bennünket ez a közösség választott meg. Engem, bármelyikünket csak ez a közösség küldhet el. Akármennyire is méltatlannak tartom az elmúlt hetek támadásait, úgy érzem, hogy együtt kell végigcsinálnunk azt, amit elkezdtünk. Bármennyire is ütnek-vágnak – állnom kell a pofonokat”

- mondta Gyárfás Tamás az Úszószövetség vasárnapi közgyűlésén. Ez még azelőtt volt, hogy jelenlévő 120 főből 118 igennel szavazott amellett, hogy ő maradjon a szövetség elnöke.

A közgyűlésen Hargitay András, az úszóválogatott kapitánya is felszólalt.

Elmondta, hogy őt az úszósport tette azzá, aki, a sportág pedig a családja. Ezt a családot viszont most folyamatosan támadják.

Hornyák Viktor úszóedzőnek, aki korábban Kiss László ellen beszélt, amikor elmondta az ATV-nek, hogy szerinte az erőszakból csak azért lett rendőrségi ügy, mert a lány apja rendőr volt, azt mondta:

“Viktor, hagyjad békén a magyar úszósportot, a magyar sportot, és menj ki innen, mert nem hozzánk tartozol”

illetve, hogy

„Természetesen rád is vonatkozik a megbocsátás. De csak akkor vagy rá méltó, ha végre az úszósportért és nem az ellen tevékenykedsz.”

(HVG)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;