Leugrott a lelátóról és megrugdosta a bírót a 17 éves Trabzon-szurkoló

futball
2016 április 25., 10:10

Rendbontás miatt félbeszakadt a Trabzon-Fenerbahce török bajnoki meccs. A hazai csapat 4-0-s vereségre állt, amikor a 89. percben mindenfélét elkezdték bedobálni a pályára a szurkolók. Emiatt már megszakított a bíró a meccset, majd az újrakezdés után egy 17 éves néző több méteres magasságból beugrott a pályára, a földre vitte és ott meg is rúgta a bírót.

link Forrás

A szurkolót letartóztatták.

link Forrás

A meccset várhatóan a tabella második helyén álló Fenerbahcénak írják jóvá a pályán kialakult 4-0-s gólkülönbséggel. A Trabzonspor csapatára súlyos büntetés, legalább öt zárt kapus meccs vár.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.