Vízlopásra utaló jeleket kerestek a rendőrök és a vizesek Kozsó teaházában

bulvár
2016 április 27., 4:48
comments 83

Hat rendőr és a vízművek több munkatársa kutatta át kedden délután Kozsó budapesti teaházát. A Zöld Teknős Barlangja nevű teaházon talajradarral mentek végig a vizesek: olyan elkerülő vezetéket kerestek, amivel vizet lehet lopni. A vizsgálat egészen estig tartott.

A Blikknek azt mondta egy környékbeli szemtanú, hogy a házban nagy probléma a vízhiány, a lakók egyedi mérői ugyanis kevesebbet mutatnak, mint a ház tényleges vízfelhasználása.

Kozyó korábban azt mondta, hogy már nincs köze a teaházhoz, csak vendégként jár oda. Ehhez képest kedden délután is ott volt, mikor a vizesek átvizsgálták a helyet, és a jegyzőkönyvet is ő írta alá.

Kozsót egykori üzletvezetője, Keglovics Zoltán jelentette fel, eredetileg áramlopásért. Kedden reggel az énekes ügyvédje még a Mokkában arról beszélt, hogy nem zajlik semmilyen eljárás Kozsó ellen, délután mégis rendőri kísérettel szálltak ki a vizesek a teaházhoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt