Vízlopásra utaló jeleket kerestek a rendőrök és a vizesek Kozsó teaházában

bulvár
2016 április 27., 04:48
comments 83

Hat rendőr és a vízművek több munkatársa kutatta át kedden délután Kozsó budapesti teaházát. A Zöld Teknős Barlangja nevű teaházon talajradarral mentek végig a vizesek: olyan elkerülő vezetéket kerestek, amivel vizet lehet lopni. A vizsgálat egészen estig tartott.

A Blikknek azt mondta egy környékbeli szemtanú, hogy a házban nagy probléma a vízhiány, a lakók egyedi mérői ugyanis kevesebbet mutatnak, mint a ház tényleges vízfelhasználása.

Kozyó korábban azt mondta, hogy már nincs köze a teaházhoz, csak vendégként jár oda. Ehhez képest kedden délután is ott volt, mikor a vizesek átvizsgálták a helyet, és a jegyzőkönyvet is ő írta alá.

Kozsót egykori üzletvezetője, Keglovics Zoltán jelentette fel, eredetileg áramlopásért. Kedden reggel az énekes ügyvédje még a Mokkában arról beszélt, hogy nem zajlik semmilyen eljárás Kozsó ellen, délután mégis rendőri kísérettel szálltak ki a vizesek a teaházhoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.