Vízlopásra utaló jeleket kerestek a rendőrök és a vizesek Kozsó teaházában

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Hat rendőr és a vízművek több munkatársa kutatta át kedden délután Kozsó budapesti teaházát. A Zöld Teknős Barlangja nevű teaházon talajradarral mentek végig a vizesek: olyan elkerülő vezetéket kerestek, amivel vizet lehet lopni. A vizsgálat egészen estig tartott.

A Blikknek azt mondta egy környékbeli szemtanú, hogy a házban nagy probléma a vízhiány, a lakók egyedi mérői ugyanis kevesebbet mutatnak, mint a ház tényleges vízfelhasználása.

Kozyó korábban azt mondta, hogy már nincs köze a teaházhoz, csak vendégként jár oda. Ehhez képest kedden délután is ott volt, mikor a vizesek átvizsgálták a helyet, és a jegyzőkönyvet is ő írta alá.

Kozsót egykori üzletvezetője, Keglovics Zoltán jelentette fel, eredetileg áramlopásért. Kedden reggel az énekes ügyvédje még a Mokkában arról beszélt, hogy nem zajlik semmilyen eljárás Kozsó ellen, délután mégis rendőri kísérettel szálltak ki a vizesek a teaházhoz.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.